Οι Ρομά, η επαιτεία, το μαχαίρι και τα 14 ράμματα για τον τραυματία αστυνομικό

Δύο Ρομά ήταν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου που έλαβε χώρα στην περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού, κάτω από το παλιό ΤΕΙ στην Πάτρα και είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του thebest.gr, ο αστυνομικός βρίσκονταν με την παρέα του σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, όταν τον πλησίασαν  δύο άτομα με σκοπό την επαιτεία.  Ο  αστυνομικός τους ζήτησε μετ΄ επιτάσεως να φύγουν και αυτοί αντιδρούσαν μέχρι που κατάσταση ξέφυγε. Τότε, όπως λέει στο thebest.gr ο Χάρης Τσίτσικας Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, οι Ρομά επιτέθηκαν  τον χτύπησαν με μαχαίρι στο πρόσωπο και έφυγαν αφού πρώτα του άρπαξαν το πορτοφόλι και το κινητό του,  αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Στη συνέχεια, ο χτυπημένος αστυνομικός ενημέρωσε την αστυνομία και αμέσως έφτασε στο σημείο η ΔΙΑΣ όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισαν τους δράστες και συνελήφθησαν.

Ο αστυνομικός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε δέκα ράμματα στο φρύδι και άλλα τέσσερα στο ζυγωματικό.   Source connection

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο