Λιάγκας κατά Σκορδά: «Πάλι με αναιρείς! Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις» – Δείτε τι συνέβη!


Χαμός στο πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και αφορμή στάθηκε η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου και στη συνέχεια πήγε για φαγητό, όπου μαζί του ήταν ο Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή την ίδια βραδιά αφού και οι δύο είχαν ταξιδέψει στην συμπρωτεύουσα!

Χθες, 22 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τις πληροφορίες που είχε ότι η Δέσποινα δεν ήξερε ότι θα μείνει ο Ντέμης στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ η Φαίη του έλεγε ότι δεν είναι σωστά ενημερωμένος και είναι φίλος της, ο Σάββας Σπαθαρίδης και θα της το έλεγε!

Έτσι λοιπόν σήμερα, 23 Νοεμβρίου επανήλθαν στο θέμα και… έγινε χαμός!

Ο Γιώργος Λιάγκας εξοργίστηκε και της είπε: «Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες Τι κάνεις Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο.»!

Και συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας: «Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Το πρωινό: Αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε ο Ντέμης στη Θεσσαλονίκη το ίδιο βράδυ με την Βανδή

Όσο η Βανδή διασκέδαζε στη Βίσση, πολύ κοντά της στη Θεσσαλονίκη ξενυχτούσε και ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Supply url

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο