Πήρε Τα Νέα ο Αλαφούζος;

2016-12-01

Σχεδόν «κλείδωσε» η συμφωνία Ψυχάρη - Αλαφούζου για ΤΑ ΝΕΑ.  Αυτό γραφει το enimerosi24 που αναφέρει ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ιστορική εφημεριδα περνάει στον Γιάννη Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, ο οποίος αναλαμβάνει το management, τη διαχείριση και την ανάπτυξη του φύλλου με στόχο, λέει, ΤΑ ΝΕΑ να αποκτήσουν ξανά τη δυναμική τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκοπεύει, λέει, να αναβαθμίσει το φύλλο ενώ υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι οι εργαζόμενοι θα αρχίσουν να πληρώνονται ξανά και η εφημερίδα θα επιστρέψει σε κανονικότητα.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αναλαμβάνει τα χρέη της εφημερίδας που παραμένουν..
στον ΔΟΛ, αλλά τη διαχείριση και την αναβάθμιση της απο «δω κ.αι πέρα». Επίσης ο τίτλος της εφημερίδας παραμένει υποθηκευμένος στις τράπεζες.
Σύμφωνα με το enimerosi24 o Γιώργος Παπαχρήστος είχε καθοριστικό ρόλο στο deal φέρνοντας τους δυο άνδρες κοντά στη συμφωνία.
Το θέμα τώρα είναι -και αν ισχύουν όλα τα παραπάνω- ποιος θα αναλάβει να τρέξει την εφημερίδα και αν θα αλλάξει η ομάδα που διευθύνει τώρα «Τα Νέα»... Ο Πρετεντέρης, λένε, ότι είναι μια κάποια λύσις...
Αυτό που ακούγεται εντόνως τις τελευταίες ώρες είναι ότι το deal του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ψυχάρη αφορά ολόκληρο τον Οργανισμό και πως η συμφωνία για ΤΑ ΝΕΑ είναι μόνο η αρχή.

zoornalistas.gr