Παππάς: Δεν θα αποφασίζουν πλέον οι καναλάρχες

2016-12-08

Με έντονο ύφος απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στην ανακοίνωση της ΕΙΤΗΣΕΕ, και κάνει λόγο για «συστηματικές, χυδαίες και ανήθικες επιθέσεις» στο πρόσωπό του από συγκεκριμένα συμφέροντα.

«Είναι τουλάχιστον θράσος της κλειστής λέσχης των καναλαρχών να ζητούν και τα ρέστα. Αντί να ζητούν τα ρέστα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη: Για την παράνομη, άνευ αδείας και συνεπώς αντισυνταγματική κατά το ΣτΕ τριαντακοετή λειτουργία. Για τα χρήματα που όφειλαν και δεν κατέβαλαν στο Δημόσιο. Για το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς αντιμετωπίζουν κατηγορίες φοροδιαφυγής. Για τις άθλιες και χυδαίες επιθέσεις σε δικαστικούς λειτουργούς.
Για τις συνθήκες εργασίας και τις καθυστερήσεις στους μισθούς των εργαζομένων. Για την ενθουσιώδη στήριξη σε όσους έκλεισαν την ΕΡΤ. Για την ενθουσιώδη στήριξη των πολιτικών που κατέστρεψαν τη χώρα. Για την αεροπειρατεία των συχνοτήτων μέσω της DIGEA, μετά από ένα διαγωνισμό παρωδία με έναν συμμετέχοντα», τονίζει. 

Πρόκειται για απάντηση στις αιτιάσεις της ΕΙΤΗΣΕΕ ότι «το ελληνικό δημόσιο παρακρατεί παρανόμως τα χρήματα που έλαβε από τους οριστικούς υπερθεματιστές του άκυρου διαγωνισμού». 

Και καταλήγει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ: «Ας το πάρουν χαμπάρι. Τα πράγματα άλλαξαν. Δεν αποφασίζουν οι καναλάρχες ποιος θα λειτουργεί και ποιος όχι. Αποφασίζει η Πολιτεία και τα αρμόδια όργανά της. Τέλος, τις συστηματικές, χυδαίες και ανήθικες επιθέσεις στο πρόσωπό μου από τα συγκεκριμένα συμφέροντα, τις καλωσορίζω».   

nooz.gr