Δύσκολες ώρες στον ΔΟΛ

2016-12-19

Οι εξελίξεις στον άλλοτε κραταιό ΔΟΛ είναι δραματικές... Οι απλήρωτοι, εδώ και τέσσερις μήνες, εργαζόμενοι έκαναν γενική συνέλευση μετά την αθέτηση δέσμευσης του Σταύρου Ψυχάρη για καταβολή, έναντι των οφειλομένων.

Και ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση ότι έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί από την Εθνική Τράπεζα. Γίνονται, όπως λέχθηκε, από τη διοίκηση προσπάθειες να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός όπου είχαν πιστωθεί τα χρήματα αλλά η τύχη των ενεργειών είναι αβέβαιη.

Τούτα έφεραν την ΕΣΗΕΑ στη θέση να κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο στο ΔΟΛ στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα της Κυριακής», στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, στις ιστοσελίδες tanea.gr, tovima.gr και in.gr, καθώς και σε όλα τα περιοδικά του Ομίλου. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ν να κηρύσσονται καθημερινά επαναλαμβανόμενες!

Οπως γνωστοποιήθηκε, στο τέλος του έτους λήγει δόση ύψους 2 εκατ. ευρώ για το ομολογιακό δάνειο του ΔΟΛ και δεν θα καταστεί δυνατή η εξόφλησή της, άρα αν δεν αλλάξει κάτι θα εκπέσει όλο το δάνειο και η επιχείρηση από 1/1/2017 θα περάσει στον έλεγχο των πιστωτριών τραπεζών, φεύγοντας από τα χέρια του σημερινού βασικού μετόχου Σταύρου Ψυχάρη!

www.sport24.gr/media/