Δήμος Πατρέων για λαϊκές: Tηρήστε τα μέτρα

H Αντιδημαρχία Διοίκησης  και Οικονομικών εφιστά την προσοχή τόσο τους επαγγελματίες πωλητές των λαϊκών αγορών όσο και τους καταναλωτές και τους παρακαλεί για την συνέχεια της τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης  της πανδημίας covid-19σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Η Δημοτική Αρχή από την αρχή του έτους και από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημίας έχει λάβει σειρά μέτρων προστασίας, διότι ο χώρος των λαϊκών αγορών είναι χώρος συγκέντρωσης πληθυσμού με μεγάλη επικινδυνότητα μετάδοσης του ιού.

Καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιες τις λαϊκές αγορές και να μην κλείσουν, όπως συνέβη σε τόσες άλλες περιοχές της χώρας.

Οι προσπάθειες όλων μας πρέπει να συνεχιστούν.

Οι  Υπηρεσίες μας, που κάθε μέρα βρίσκονται στις λαϊκές αγορές, το Σάββατο 14 Νοέμβρη, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, βρέθηκαν σε όλες τις λαϊκές του Σαββάτου.

Η κατάσταση είναι ικανοποιητική  στα πλαίσια των μέτρων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Δήμου Πατρέων.

΄Εχει  μεγάλη σημασία όμως  η συνέχεια της.

Για το λόγο αυτό οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε την ίδια υπευθυνότητα μέχρι τέλους όπως μέχρι σήμερα και ακόμη περισσότερο !

Προστατεύουμε την υγεία μας. Την υγεία των πωλητών που βρίσκονται  πίσω από τους πάγκους και μας προμηθεύουν, όλο αυτό το κρίσιμο διάστημα, προϊόντα  της διατροφικής αλυσίδας σε προσιτές τιμές, αλλά και  των καταναλωτών.

Οι συνδημότες μας πρέπει να προσέρχονται με όλα τα μέτρα ασφάλειας  μάσκες-αποστάσεις στον κάθε πάγκο, να προμηθεύονται τα απαραίτητα  και   ΑΜΕΣΑ να αποχωρούν.

Ευχαριστώντας τους Συλλόγους των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές για τη συνεργασία  και την υπεύθυνη στάση τους, παρακαλούμε τους πάντες που προέρχονται στις λαϊκές αγορές για την πιστή τήρηση των μέτρων που όλοι γνωρίζουμε.Source hyperlink

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο