Cheesecake με καρύδια και μαρμελάδα σύκο

Υλικά για τη βάση: 150 γρ. σύκο αποξηραμένο, 200 γρ. καρύδια, 1 πορτοκάλια χυμό και ξύσμα, 15 γρ. μέλι.

Υλικά για την κρέμα: 800 γρ. τυρί κρέμα(πολύ κρύα), 150 γρ. ζάχαρη άχνη, 300 γρ. κρέμα γάλακτος(πολύ κρύα), 1 λάιμ χυμό και ξύσμα, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας. Υλικά για τη μαρμελάδα: 7-8 φρέσκα σύκα, 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 1 αστεροϊδής γλυκάνισος, 30 γρ. μέλι, 1 λάιμ.

Υλικά για σερβίρισμα: 3 φρέσκα σύκα, 10 φύλλα φρέσκο δυόσμο.



Supply url

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *